Szolgáltatásaink - Bemutatkozás

Több,mint tíz éves működésünk sikereit elősegítette az évek folyamán kialakított jó partnerkapcsolat beszállítóinkkal és ügyfeleinkkel, valamint a minőségi termékek forgalmazása, kollégáink megfelelő szakképzettsége és szakmai tapasztalata.

Cégünk, Magyarország műanyag-nyílászáró rendszereinek gyártásában piacvezető MARSHALL Ablakgyár Kft. partnere.

Lehetősége van választani az alapfelszereltségtől egészen a legmodernebb nyílászárókig, és azok kiegészítőik közül.

Termékpalettánkon megtalálhatók továbbá a minőségi árnyékoló rendszerek, párkányok-könyöklők, takaróelemek, beltéri ajtók is.
Főbb szolgáltatások:

 • 1. Műanyag nyílászárók forgalmazása

  Marshall AC-OC-PR-9000 típusú 5-6 légkamrás nyílászárók, fix és bukó-nyíló ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók értékesítése, egyedi méret, szín és forma választékban rendelésre.

 • 2. Árnyékolási rendszerek forgalmazása

  Külső - és felsőtokos redőnyrendszerek alumínium illetve műanyag lamellával, akár mobilrovarhálóval együtt több féle színbe vakolható előlapú, vagy normál tokos kivitelben.

 • 3. Díjtalan tanácsadás

  Kérdezzen bátran szakértő kollégáinktól. Segítségükkel, szakmai tanácsaikkal közösen választhatják ki a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat, mind árfekvésben, mind minőségben.

 • 4. Díjtalan árajánlatkészítés

  A tanácsadás és igényfelmérés során egyénre szabott részletes, több lehetőséget felkínáló ajánlatot készítünk személyesen, telefonon és e-mail-ben.

 • 5. Garanciális szervizelés

  Cégünk szakemberei által beépített nyílászáróinkra hét éves garanciát biztosítunk, mely egy év teljeskörű játállást és további hat év szavatosságot foglal magába.

 • 6. Régi nyílászárók cseréje

  Jelenlegi nyílászáróinak cseréje - legyen az egyedi vagy standard méretű - történhet a régi tok eltávolításával vagy akár bontás nélkül is, a meglévő tokba való beépítéssel. A lehetőségek közül Ön választhat.

 • 7. Új épületek nyílászáróinak beszerelése

  Újonnan épülő családi házak, társasházak nyílászáróival kapcsolatos hasznos tanácsok már a tervezéskor, szakszerű beépítés a kivitelezéskor.

 • 8. Kiegészítők és azok felszerelése

  Igény szerint ablakait, erkélyajtóit, bejárati ajtóit többféle kilinccsel, résszellőzővel, légbevezetővel, kopogtatóval, levélbedobóval, párkány-könyöklővel, takaróléccel stb. egészítheti ki.

 • 9. Házhozszállítás

  Előzetes időpontegyeztetés után, térítés ellenében lehetőség van arra, hogy beszerelés nélkül is otthonába szállítsuk nyílászáróit.